Sarajevo

Policija otkrila tri muškarca osumnjičena za ubojstvo 38-godišnjaka u Sarajevu

Vijesti / Crna Kronika | 02. 02. 2017. u 17:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su službenici Ministarstva unutarnjih poslova KS tijekom četvrtka uhitili tri osobe koje se dovode u vezu sa ubojstvom Damira Hodovića, Klix saznaje da su Ismar Halilović i Fuad Pitić privedeni kao osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela 'Ubojstva'.

Naime, Ismar Halilović i Fuad Pitić osumnjičeni su za kazneno djelo 'Ubojstva', dok je Nihad Titorić osumnjičen za kazneno djelo 'Pomoći počinitelju nakon kaznenog djela'.

Podsjećamo, policija je radeći na rasvjetljavanju ubojstva u jutarnjim satima pronašla i lišila slobode tri osobe, a koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem spomenutog kaznenog djela. Nakon završene kriminalističke obrade osobe lišene slobode su uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu predata na nadležnost tužitelju Županijskog tužiteljstva u Sarajevu.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila u srijedu oko 18:30 sati, a beživotno tijelo Damira Hodovića zvanog Pele pronađeno je u ulici Trg međunarodnog prijateljstva ispred ugostiteljskog objekta. Hodović je bio 1979. godište i iza njega je ostalo dvoje maloljetne djece.

Kopirati
Drag cursor here to close