Pljačkaši kladionice uhićeni za manje od sat vremena
Razbojništvo
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 16:28
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Pljačkaši kladionice uhićeni za manje od sat vremena
0

Razbojništvo je izvršila maskirana muška osoba, koja je uz prijetnju upotrebe pištolja od radnice otela određen iznos novca, nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru.

U utorak oko 22:20 sati u Policijsku postaju Donji Vakuf prijavljeno je razbojništvo nad radnicom sportske kladionice koja se nalazi u ulici 14. septembra u Donjem Vakufu.

Razbojništvo je izvršila maskirana muška osoba, koja je uz prijetnju upotrebe pištolja od radnice otela određen iznos novca, nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru vozilom sive boje, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

O prijavi su obaviještene sve policijske patrole, kao i susjedne policijske postaje, radi pojačane kontrole vozila i osoba. Oko 23 sata na prijevoju Komar zaustavljeno je vozilo Opel Zafira u kojem su se nalazile dvije osobe sa područja Travnika, starosti 21 godinu, te su isti zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na području Donjeg Vakufa lišene slobode.

U nastavku aktivnosti će biti provedena kriminalistička obrada osoba lišenih slobode kako bi se dokumentirala njihova veza sa predmetnim kaznenim djelom, navodi se iz MUP-a SBŽ.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.