Beton. beton

Pismo iz Mostara: Kako se boriti s ovakvim bezobrazlukom?

Vijesti / Flash | 18. 06. 2017. u 13:51 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Da u nas može kako tko hoće pokazuje i to da je netko asfaltirao zelenu površinu da bi napravio dva parking mjesta'', piše u pismu čitatelja koji nam je na redakcijski mail poslao fotografije ''uređenog'' parking mjesta u dvorištu Splitske ulice u Mostaru.

''Netko je betonirao zelenu površinu uz zgradu. Nije da se ta zelena površina nešto pretjerano uređivala, ali smo davali sve od sebe da barem bude čisto dvorište'', piše nam čitatelj.

Navodi da razumije frustracije stanara koji žele osigurati da ih čeka mjesto za parkiranje, ali da ne razumije kako je nekome moglo pasti na pamet da asfaltira površinu koja nije namijenjena za to.

''Svjedočimo kako stanari preko puta tržnog centra podižu rampe na parking-mjestima kao da su samo njihova. No, prešli smo preko toga jer razumijemo njihove frustracije zbog onih koji ne žele platiti parking u tržnom centru pa gomilaju vozila pred zgradu. Ali da se netko odluči ovako bahato zauzeti nešto što bi trebalo biti svačije, samo govori kako Mostar postaje grad samovolje'', navodi se u pismu i dodaje da se neki savjesni stanari trude održavati ono što je ostalo od zelenih površina ali da ih ovakvi potezi demotiviraju.

''Grad se ne brine ni o čemu. Mi smo pokušali, ali kako se boriti s ovakvim bezobrazlukom?!'', stoji u pismu čitatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close