Galamdžija

PDP: Dodik je klaun bez principa

Vijesti / Flash | 31. 12. 2016. u 10:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poniznim odlaskom na saslušanje u Tužiteljstvo BiH, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik jučer je potvrdio da je tijekom izborne kampanje u Republici Srpskoj "vodio isključivo populističku politiku i da u njegovim postupcima i izjavama ima svega osim principijelnosti - priopćeno je danas iz Partije demokratskog progresa (PDP).

Iz ove stranke navode da je Dodik tijekom izborne kampanje prognozirao i masovne prosvjede građana RS-a pred zgradom Tužilaštva BiH u Sarajevu u slučaju da se on tamo pojavi.

Ocjenjuju da je i "višemjesečni cirkus u vezi s neodlaskom Dodika u Sarajevo zbog navodnog straha za osobnu sigurnost završio u posljednjem tjednu ove godine neslavno po glavnog akrobata i klauna - prvo s čekanjem u redu za američku vizu, a potom s jučerašnjim saslušanjem u Tužiteljstvu BiH, za koje je tvrdio da se nikada neće dogoditi''.

''S obzirom na sve što se dogodilo tijekom ovog tjedna još jednom je potvrđeno da su velike galamdžije i bukadžije zapravo samo kukavice i plašljivci i da RS od takvih ne može da ima nikakvu korist. Izvjesno je i da u narednim danima možemo da očekujemo Dodikove nove zaokrete, prije svega u vezi sa Sudom i Tužiteljstvom BiH, ali i oko Ustavnog suda BiH'', navodi se u priopćenju PDP-a.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik jučer je u Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine u Sarajevu dobrovoljno dao izjavu u okviru istrage zbog neizvršavanja odluka Ustavnog suda BiH, koji je "9. siječanj kao Dan RS-a" ocijenio neustavnim.

Kopirati
Drag cursor here to close