Pariz: Isti muškarac ranio policajca, oteo auto i napao vojnika
Incident
OBJAVA: Subota, 18. ožujka 2017. 15:30
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Pariz aerodrom Orly policija
0

Glasnogovornik ureda državnog tužitelja u Parizu Agnes Tibol-Lecouvre rekla je da je napadač nakon ranjavanja policajca oteo vozilo južno od Pariza nakon čega je otišao ka aerodromu 'Orly'.

Napadač, koji je danas ubijen prilikom pokušaja da vojniku otme naoružanje na aerodromu 'Orly' u Parizu, nekoliko sati ranije je ranio policajca i oteo automobil kojim se odvezao na aerodrom, priopćile su francuske vlasti. Sigurnosne snage otvorile su vatru i ubile su napadača na aerodromu. U incidentu na aerodromu nitko drugi nije ozlijeđen.

Francuski ministar unutarnjih poslova Bruno Le Roux izjavio je da je 90 minuta prije incidenta na aerodromu, napadač pucao na policajca koji mu je zatražio dokumenta na punktu sjeverno od Pariza nakon čega je pobjegao.

Prema njegovim riječima, ranjeni policajac nije u životnoj opasnosti, a napadač je odranije poznat obavještajnim službama, prenosi Srna.

Glasnogovornik ureda državnog tužitelja u Parizu Agnes Tibol-Lecouvre rekla je da je napadač nakon ranjavanja policajca oteo vozilo južno od Pariza nakon čega je otišao ka aerodromu 'Orly'.

Ona je istaknula da je tužitelj zadužen za borbu protiv terorizma pokrenuo istragu. Tibol-Lecouvreje navela da policija ispituje oca i brata napadača koji je rođen 1978. godine i poznat je policiji zbog ranije oružane pljačke i šverca narkoticima. Francuski mediji su objavili da je riječ o osobi Ziyed B.

Francuski predsjednik Francois Hollande priopćio je da je Francuska odlučna da neumorno djeluje u borbi protiv terorizma, u obrani sigurnosti sugrađana i osiguranju zaštite teritorije. Hollande je pohvalio hrabrost i efikasnost policije i vojske.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.