Budite na oprezu!

Otmica i prevare: Mostarska policija traga za crnim Polom

Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2017. u 16:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska policija traga za crnim VW Polom registarskih oznaka E47-T-349, koji se povezuje za navodni pokušaj otmice djevojčice u srijedu navečer u Ulici Muje Pašića u Mostaru, doznaje Bljesak.info.

Navodni pokušaj otmice vidjelo je nekoliko građana, koju su nam dojavili kako su se otmičari nalazili u crnom Polu, a opisujući otmičare, građani su rekli kako je jedna osoba ''smeđkasta ima bradu i krupnije je građe, dok je druga osoba mršava''.

Od izvora bliskih policiji saznali smo da se ove dvije osobe povezuju s prevarantima koji po Hercegovini prodaju posuđe i varaju građane, a sad ih se povezuje i s navodnim pokušajem otmice što je dodatno unijelo nemir među građane Mostara. Podsjećamo, sredinom travnja prijavljen je i još jedan pokušaj otmice djeteta.

Također, krajem travnja smo pisali o prevarantima koji pokušavaju nasamariti građane te im nude posuđe i pribora za jelo upitne kvalitete. Slučajevi su zabilježeni u Mostaru, Čitluku i Međugorju, ali tada nije bilo službenih prijava u policiji.

Inače, Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a danas je za Bljesak.info rekao kako policija provjerava navode o pokušaju otmice djevojčice, te registarske oznake automobila koje su im dostavljene.

Iz policije su pozvali sve građane da ne nasjedaju na prevare, da nikoga ne puštaju u svoje domove, te da sve takve slučajeve ili sumnjivo ponašanje odmah prijave najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na 122.

Kopirati
Drag cursor here to close