Otkrivene masovne grobnice u oslobođenim dijelovima Aleppa
Konašenkov
OBJAVA: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. 18:02
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
Alepp tijela
1

Mnogima od njih bili su otkinuti dijelovi tijela, a većina je bila upucana u glavu

Nakon oslobađanja Aleppa u dijelovima grada koji su bili pod opsadom džihadista, pronađene su masovne grobnice civila koji su mučeni i masakrirani prije smrti, rekao je glasnogovornik ruskog Ministarstva obrane Igor Konašenkov.

"Ogromne grobnice s ostacima Sirijaca su otkrivene. Mnogima od njih bili su otkinuti dijelovi tijela, a većina je bila upucana u glavu", rekao je Konašenkov i dodao da je to "samo početak", prenosi Tass.

Podvukao je da jedine osobe koje nedostaju jesu takozvane ''bijele kacige" - spasitelji volonteri, navodi Tanjug.

Sirijska vojska je u studenom pojačala ofenzivu kako bi uspostavila kontrolu nad istočnim Aleppom, ali sredinom prosinca, vladine snage su preuzele potpunu kontrolu nad gradom.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
FAKE MAMA
1. FAKE MAMA
prije 272 dan.
Hoce li us Sarajevu sad demostrirat ovi radukalni sto su njihovi ubojice dzihadisti ubijali lojalne asadu???????????? Ili se ubojstva tih sirijaca ne rachunaju u zlocin??????
+14
-0
0
US
Chrome