Uhićeni

Omamljivali žrtve pićem, pa vršili krađe

Vijesti / Crna Kronika | 26. 07. 2017. u 22:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici beogradske policije uhitili su osobe čiji su inicijali B.B. (38) i A.G. (37) zbog sumnje da su, sipajući oštećenima omamljujuće sredstvo u piće izvršili više kaznenih djela na području Beograda - razbojništva, teške krađe i prijevare, priopćeno je iz MUP-a Srbije.

Uhićeni su osumnjičeni da su se predstavljali kao potencijalni podstanari i bračni partneri, te da su nakon dogovaranja u vezi sa uvjetima iznajmljivanja stana ili sklapanja poznanstva, sipali omamljujuće sredstvo u pića oštećenih.

Zatim bi, dok su oštećeni bili bez svijesti, od njih krali nakit i druge vrijednosti. Osoba B.B. osumnjičena je i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih stranaka iskoristio njenu nemoć i nad njom izvršio kazneno djelo nedozvoljene spolne radnje.

Po nalogu tužitelja, B.B. i A.G. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz kaznenu prijavu biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužiteljstvu u Beogradu.

MUP je objavio fotografije osumnjičenih i pozvao građane da jave policiji ako su bili zloupotrijebljeni od strane B.B. i A.G.

Kopirati
Drag cursor here to close