OdRaz ugašen jer je izgubio povjerenje međunarodnih financijskih institucija
800.000 KM
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 17:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
OdRaz ugašen jer je izgubio povjerenje međunarodnih financijskih institucija
0

Po njezinim riječima, Vlada Federacije BiH izmirila je sve obveze OdRaza, i prema djelatnicima, i prema dobavljačima, a radili se o cifri od oko 800 000 maraka.

Zamjenica premijera i ministrica financija Jelka Milićević kazala je kako je aktualna Federalna vlada pokušala učiniti sve ne bi li Fondacija za održivi razvoj (OdRaz) nastavila s radom, ali u tome nije uspjela.

"Prije nas nastali su određeni problemi i fondacija se suočila s nepovjerenjem međunarodnih financijskih institucija. Stoga je bilo neizvedivo implementirati bilo kakve projekte preko OdRaza. Mi smo se u Vladi uistinu trudili protekle dvije godine da osiguramo uvjete da ona nastavi s radom. Na žalost, nismo imali rezultata i jedino što je bilo pošten je da pokrenemo postupak gašenja Fondacije OdRaz", kazala je na konferenciji za novinare ministrica Milićević, nakon sjednice Vlade FBiH u Mostaru.

Po njezinim riječima, Vlada Federacije BiH izmirila je sve obveze OdRaza, i prema djelatnicima, i prema dobavljačima, a radili se o cifri od oko 800.000 maraka.

Što se tiče odgovornosti za situaciju u OdRazu, Milićević je kazala kako je eventualna odgovornost na prošloj vladi u čijem mandatu su i nastali problemi, dodavši kako je to posao za pravosudne organe i oni će dati konačnu ocjenu.

(FENA) R.G.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.