Slučaj

Odgođeno suđenje Sanjinu Sefiću

Vijesti / Flash | 27. 06. 2017. u 12:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suđenje Sanjinu Sefiću, optuženom za smrt studentica Edite Malkoč i Selme Agić, koje je trebalo biti nastavljeno u utorak, ponovno je odgođeno, nakon što se u sudnici nije pojavio Amar Salihović, jedan od Sefićevih suoptuženika.

Salihović se na današnjem ročištu nije pojavio, jer je, kako je danas Sud obavijestio optuženi Saud Nišić, 13. lipnja upućen na izdržavanje zatvorske kazne u KPZ Ustikolina. Suđenje je odgođeno za 17. srpanj.

Podsjetimo, Sanjina Sefića se tereti da je 10. listopada prošle godine u večernjim satima, u ulici Zmaja od Bosne, vozeći automobil Golf VI, brzinom od blizu 105 kilometara na sat i pritom prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu, usmrtio Selmu Agić i Editu Malkoč, piše 'Dnevni avaz'.

Nakon toga se udaljio s mjesta nesreće, čime je počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa i kazneno djelo neukazivanja pomoći ozlijeđenoj osobi nakon prometne nezgode.

Saru Sefić, Dinu Alića i Amara Salihovića tereti se da su istu noć pomogli Sanjinu Sefiću da pobjegne iz BiH, tako što su ga prevezli do graničnog prijelaza Uvac, nakon čega je Sanjin Sefić postao nedostupan organima gonjenja te time počinili kazneno djelo pomoći počinitelju nakon izvršenog kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close