Posljedice nesreće

Obiteljska tragedija kod Prozora: Poginula majka, a otac i beba ozlijeđeni

Vijesti / Crna Kronika | 12. 09. 2017. u 12:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako smo izvjestili, u ponedjeljak navečer na regionalnoj cesti Prozor - Mokronoge dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a četiri osobe su ozlijeđene.

Kako je tijekom utorka priopćeno iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar za Bljesak.info, sve četiri osobe su primljene u tu ustanovu gdje su za dvije osobe konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Lakše su ozlijeđeni J.Š. (1985.) koji je upravljao automobilom Golf, te ženska beba S.Z. (2016.). Z.A. (1985.) koji je upravljao vozilom Škoda je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, te suvozačica iz Golfa M.N. (1990.) je također teško ozlijeđena i u ovom trenutku ozljede nisu životno ugrožavajuće, priopćeno je iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info.

Poginula osoba nalazila se na mjestu suvozača u Škodi, a riječ je o ženskoj osobi inicijala Z.A. (1988.). Prema riječima dežurne tužiteljice za Bljesak.info, automobili su izuzeti u krug policijske postaje radi vještačenja, te bi se nakon toga trebao znati uzrok ove teške nesreće.

U trenutku prometne nesreće na tom dijelu je padala jaka kiša, te je dosta tragova uništeno, ali će se nastojati utvrditi uzrok na osnovu vještačenja, izjava sudionika nesreće, te očevidaca koji su se u tom trenutku našli na mjestu događaja.

Tužiteljica je također rekla kako će se obdukcija smrtno stradale žene obaviti u Mostaru tijekom srijede. U Škodi su se nalazila tri člana iste obitelji, otac, majka i beba. Majka je ovom prilikom podlegla od zadobivenih ozljeda.

Kopirati
Drag cursor here to close