Razbojništvo

Obdukcijom utvrđeno da je starica u Gornjem Vakufu ubijena

Vijesti / Crna Kronika | 14. 03. 2017. u 16:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom utorka obavljena je obdukcija tijela A.B. (70) iz Gornjeg Vakufa koja je u ponedjeljak pronađena mrtva u obiteljskoj kući na području Gornje Mahale u Gornjem Vakufu.

Iz MUP-a Srednjobosanske županije je za Bljesak.info priopćeno kako je obdukcija pokazala da se radi o nasilnoj smrti, odnosno kaznenom djelu. Nije precizirano je li starica ubijena hladnim ili vatrenim oružjem.

"Obdukciju je uradio prof.dr. Zdenko Cihlarž, te je ustanovljeno da je A.B. ubijena. Radi provođenja daljnjih istražnih radnji glede rasvjetljavanja ovog kaznenog djela, nismo u mogućnosti dati više informacija", rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan.

Očevidom su pronađeni tragovi koji upućuju na zaključak da se radi o kaznenom djelu 'Razbojništva', obzirom da je žrtva bila vezana, a stvari po kući ispreturane i razbacane.

Radeći na otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela, službenici policije su slobode lišili tri osobe. Nad njima se provela kriminalistička obrada radi utvrđivanja njihove eventualne veze sa ovim kaznenim djelom, a provode se i druge istražne radnje na njegovom rasvjetljavanju, priopćeno je iz MUP-a SBŽ u utorak u jutarnjim satima.

Kopirati
Drag cursor here to close