BiH

Novogodišnja noć uglavnom protekla mirno, zabilježen napad na policajca

Vijesti / Flash | 01. 01. 2017. u 10:51 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bijeljini, u 04.50 sati, u Karađorđevoj ulici, fizički je napadnut policijski službenik. Napadač, V.P., državljanin Republike Srbije je nakon dolaska policijske patrole na mjesto događaja, nasrnulo je na još jednog policijskog službenika, nanijevši mu ozljede u predjelu nosa.

V.P. je lišen slobode, potvrđeno je danas iz MUPRS-a.

U 05.15 sati u Zanatskom centru u Banja Luci došlo je do tuče više osoba, u kojoj je ozlijeđen maloljetnik iz Laktaša. Ukazana mu je ljekarska pomoć, nakon čega je pušen na kućno liječenje.

Operativni rad na rasvjetljavanju ovog događaja je u tijeku.

Doček Nove godine u HBŽ-u prošao bez izgreda

Novogodišnja noć na području Hercegbosanske županije (HBŽ) protekla je mirno i bez izgreda, za agenciju Fena potvrdili su iz županijskog MUP-a.

Doček Nove godina na području općine Tomislavgrad je protekao bez intervencije policije, kazao je dežurni u PU Tomislavgrad, a mirna noć bila je i u Livnu, potvrđeno je iz livanjske Policijske uprave.

U Doma zdravlja Tomislavgrad doznaje se kako je doček Nove godine prošao uz pjesmu i veselje, bez liječničkih intervencija.

Neubičano mirna noć

Novogodišnja noć na području Trebinja protekla je izuzetno mirno, bez evidentiranog narušavanja javnog reda i mira i prometnih nesreća, pa nije bilo potrebe da reaguju policija, vatrogasaci niti Hitna pomoć.

U Centru javne siguenostiTrebinje Srni je potvrđeno da je evidentirana samo jedna krađa, a u Službi hitne pomoći da su imali neuobičajenu mirnu noć.

Dežurni liječnik Vasko Kovač rekao je da su dvije mlađe djevojke dovedene zbog pijanstva, od kojih je jedna zadržana u Bolnici, piše Srna.

U Vatrogasnoj jedinici ističu da tijekom noći nisu imali intervencija.

U trebinjskom porodilištu su potvrdili da od ponoći nije rođena nijedna beba, ali da se očekuje tijekom dana. 

Kopirati
Drag cursor here to close