S ogrebotinama u Hitnoj

Novi skandal u trebinjskom vrtiću: Teta ozlijedila dijete?

Vijesti / Flash | 27. 05. 2017. u 12:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi skandal izbio je jučer u Javnoj ustanovi za odgoj djece "Naša radost“ u Trebinju nakon što je majka dječaka iz Odjeljenja Gorica u Službu hitne medicinske pomoći dovela dijete sa ogrebotinama.

Ona je, navodno, optužila odgajivačicu da je nanijela ozlijede djetetu. U Službi hitne medinske pomoći je potvrđeno da je majka dovela dječaka juče u 16 sati da su kod dječaka evidentirane ozlijede u vidu oguljotina u predjelu vrata i to dvije oguljotine dužine tri do četiri centimetra, javljaju Nezavisne.

U ovoj službi kažu da je majci sa djetetom preporučeno da se jave pedijatru u Dječji dispanzer, odakle novinari nisu dobili povratnu informaciju jer ova zdravstvena ustanova danas ne radi.

U Policijskoj upravi Trebinje je priopćeno da nisu zaprimili nikakvu prijavu povodom ovoga događaja, ali će biti provjereni ovi navodi.

Direktor vrtića "Naša radost“ Aleksandar Vukanović se nije javljao novinarima na telefonske pozive.

Ovo je drugi incident koji je zabilježen u posljednje vrijeme u ovoj odgojno-obrazovnoj ustanovi, jer se prije desetak dana u Odjeljenju Police istoga vrtića dogodio incident u kome su se potukle bivša direktorica vrtića i uposlenica vrtića.

Kopirati
Drag cursor here to close