Njemačka spremna blokirati Turke
Zatezanje
OBJAVA: Srijeda, 15. ožujka 2017. 11:13
IZVOR: Fena
AUTOR: R.I.
Njemačka spremna blokirati Turke
1

Šef ureda Merkel, Peter Altmaier, izjavio je u srijedu da Njemačka neće nuditi "slobodan prolaz u budućnosti"

Šef ureda njemačke kancelarke Angele Merkel tvrdi kako će zabrana ulaska turskim političarima koji pokušavaju lobirati u Njemačkoj biti "posljednja opcija", ali da je to mjera na koju vlada polaže pravo da je uvede.

Turska je prošlog tjedna oštro reagirala na odluke nekih lokalnih njemačkih vlasti da blokiraju nastupe turskih ministara na političkim mitinzima Turaka u toj zemlji.

Njemačka savezna vlada odbijala je do sada uvesti krovnu zabranu, iako je guvernerka savezne države Saarske izjavila u utorak kako želi spriječiti takve mitinge u toj državi.

Šef ureda Merkel, Peter Altmaier, izjavio je u srijedu da Njemačka neće nuditi "slobodan prolaz u budućnosti".

''Veoma ćemo pažljivo razmotriti što se može braniti a šta ne. Zabrana ulaska bila bi posljednja opcija. Mi zadržavamo pravo da tako postupimo'', kazao je Altmaier, prenosi AP.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Dango Rapapajic
prije 188 dan.
Srecom ovi nasi ovdje su Pohturice jer im se prezime zavrava na IC a kojima nije to su pravi Turci Bosanskog podrijekla
+0
-0
1
BA
Firefox