Džipom u kanal

Nesvakidašnje nesreće - mostarska svakodnevnica

Vijesti / Flash | 07. 05. 2015. u 11:09 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozeći Toyotu RAV4, Ulicom dr. Bariše Smoljana u Mostaru, neoprezni je vozač završio u kanalu. Prilikom okretanja, automobil je prednjim desnim kotačem završio u betonskom kanalu.

Vozaču su u pomoć priskočili mještani ove ulice te su ga izvukli iz kanala. Mještani pak ističu da ovo nije prva ovakva nesreća, a po njihovim riječima dogodilo ih se više od petnaest u relativno kratkom razdoblju.

''Nije ovo ništa, bilo je i gorih slučajeva. U posljednja tri mjeseca dogodilo se više od petnaest ovakvih situacija kada vozači prilikom okretanja jednim dijelom automobila zaglave u kanalu,'' ispričao je za Bljesak.info jedan od mještana Ulice dr. Bariše Smoljana koji je pomogao ovom vozaču.

Na automobilu je nastala manja materijalna šteta, no iako situacija ne izgleda tako ozbiljno, ''upad'' s oba kotača u ovaj kanal može donijeti velike glavobolje vlasnicima limenih ljubimaca. Na ovom dijelu kanala postoji betonski prijelaz koji koriste vlasnici obližnje zgrade, no očito je prekratak.

''Više smo i navikli da izlazimo iz kuća i pomognemo ljudima koji tu 'zaglave' automobilima, a i nije mi jasno zašto nitko ne želi produžiti betonski prijelaz preko kanala za jedan metar. Jer kada bi se to riješilo, do ovakvih nesreća ne bi dolazilo,'' dodao je mještanin.

Od jučer smo ostali dužni jednom čitatelju napisati hvala na poslanoj fotografiji nezgode u Ulici kralja Tvrka. Nesretnom vozaču Fiata, tijekom vožnje otpao je kotač. Čitatelj piše kako osim štete na Fiatu i zastoja u navedenoj ulici, nije bilo drugih posljedica.
Kopirati
Drag cursor here to close