Neobični rekordi: Pokušao ukrasti pet 'dvica' za jednu noć
Dvicoljubac
OBJAVA: Četvrtak, 14. rujna 2017. 10:31
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Neobični rekordi: Pokušao ukrasti pet dvica za jednu noć
0

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao ukrasti još dva automobila Golf 2 s parkinga

Muškarac čiji su inicijali A.K. uhićen je nakon što je za noć ukrao ili pokušao ukrasti pet starih Golfova u Bijeljini, priopćeno je iz tamošnje Policijske uprave.

Vlasnik jednog starog Golfa prijavio je u jučer da je nepoznati muškarac kamenom razbio bočno staklo na njegovom automobilu koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića.

Spriječio je krađu vozila, a policija je ustanovila da je počinitelj krivičnog djela A.K. koji je za manje od dva sata zaustavljen i uhićen u drugom ukradenom Golfu 2 koji je ukrao s parkinga u Bijeljini.

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao ukrasti još dva automobila Golf 2 s parkinga u gradu, što je i priznao policiji tijekom kriminalističke obrade, navodi se u saopćenju.

Ovaj kradljivac starih golfova tijekom noći 12. na 13. rujna oštetio je i vrata na garaži u Ulici Meše Selimovića, te još jedan Golf po prijavi oštećenih osoba.

Zbog izvršenih krivičnih djela oštećenja tuđe stvari, teška krađa u pokušaju i teška krađa osumnjičeni je uhićen, a iz policije navode da je riječ o višestrukom povratniku u izvršenju krivičnih djela protiv imovine.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.