Nema biranja partnera u vlasti: Radončić kao Sejdo Bajramović
Samo su SDA Bošnjaci?
OBJAVA: Utorak, 4. srpnja 2017. 14:26
IZVOR: Bljesak.info | F
AUTOR: R.I.
izlozba Ratni heroji Mostara Bakir Izetbegović
2

Iz SDA navode da već duže vrijeme SNSD i HDZBiH potajno, a sada otvoreno i javno, tragaju za bošnjačkim partnerom

''Nikada se više u BiH neće donijeti nikakva odluka bez bošnjačkog naroda i svih građana koji ovu zemlju osjećaju svojom'', objavila je danas Stranka demokratske akcije u povodu izjave predsjednika RS-a Milorada Dodika da će nakon izbora 2018. godine SNSD i HDZBiH odlučiti tko će biti bošnjački partner za formiranje vlasti na razini BiH.

Iz SDA navode da već duže vrijeme SNSD i HDZ BiH potajno, a sada otvoreno i javno, tragaju za bošnjačkim partnerom koji će udovoljiti njihovim željama i ciljevima.

''Svjesni smo da Dodiku i Čoviću kao partner odgovara Radončić koji već dva desetljeća unosi razdor među Bošnjake, a nedavno ih je optužio i za početak rata. Međutim, očigledno je da se Dodik u tome prevario, jer pokušaj da se instalira Radončić kao najnovija verzija Sejde Bajramovića neće proći'', navodi se u saopćenju.

''Nikada se više u BiH neće donijeti nikakva odluka bez bošnjačkog naroda i svih građana koji ovu zemlju osjećaju svojom. Bosansko-hercegovačke patriote će predstavljati najjače političke stranke, a u tome je SDA nezaobilazna'', stoji u priopćenju.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Wolf Wolfovic
2. Wolf Wolfovic
prije 83 dan.
ovaj 3 i po godine u kolaciji sa ovom komunjarom iz avaza i sad kaze nema biranja partnera  :))))))))))))))))))))))))))))))))))) baka na heroinu:)))))))
+19
-1
0
BA
Chrome