Nakon puča, Erdogan postaje popularan
svi me vole
OBJAVA: Četvrtak, 11. kolovoza 2016. 17:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Erdogan Cvike Avion
1

Po anketi agencije Metropoll. oko 68 ispitanika odgovorilo je da je su zadovoljni njegovim radom, što je 21 posto više nego u lipnju.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan bilježi nevjerojatan porast popularnosti, što potvrđuju rezultati ankete objavljeni u četvrtak po kojima je 68 posto turskih državljana sklono njegovoj politici nakon neuspjeloga državnog udara.

Po anketi agencije Metropoll. oko 68 ispitanika odgovorilo je da je su zadovoljni njegovim radom, što je 21 posto više nego u lipnju.

Ovo je drugi najbolji rezultat za turskoga čelnika još otkako je obnašao premijersku dužnost.

Oko 27 posto ispitanih odgovorilo je da je nezadovoljno načinom na koji vodi zemlju, u odnosu na 47 posto nezadovoljnih u lipnju.

Anketa je provedena na 1275 ispitanika između 28. srpnja i 1. kolovoza, oko dva tjedna nakon puča. Istraživanje je provela jedna od najetabliranijih turskih tvrtki za istraživanje javnog mišljenja.

Nakon neuspjelog pokušaja puča u zemlji 15. srpnja, turske su vlasti privele ukupno 35.022 osobe koje povezuju s vojnim udarom, izjavio je u četvrtak visoki turski dužnosnik.

Nešto više od polovine ili 17.740 je službeno uhićeno, 11.597 osoba pušteno je na slobodu, a 5685 je zadržano u pritvoru, kazao je dužnosnik, prenosi Hina.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Plemeniti Džudžan
1. Plemeniti Džudžan
prije 370 dan.
On sada mora biti popularan, ko' kaže drukcije ide na goli otok...
+1
-7
5
BA
Chrome