Lakši sudar

Nakon lakše prometne nesreće, usmrtio čovjeka iz pištolja

Vijesti / Crna Kronika | 02. 10. 2014. u 06:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U selu Ranutovac u okolini Vranja u srijedu oko 11:30 dogodio se stravičan zločin, kada je jedan muškarac pucao u srce čovjeku s kojim se prethodno sudario automobilom. Vozač "Renault clia" udario je na lokalnoj cesti u auto "Yugo florida", kojim je upravljao osumnjičeni za ubojstvo. "OK radio" iz Vranja javlja da je ukupna šteta bila veoma mala.

Poslije nesreće došlo je do svađe, tijekom koje je vozač "Yugo floride“ iz sela Žitorađe kod Hana, koji je u vozilu bio sa suprugom i dvoje djece, izašao iz svog automobila i pištoljem "tetejcem" pucao izravno u srce vozaču drugog vozila. Nakon zločina, vozač "floride" je bacio pištolj i ostao na cesti, pored svog vozila.

"Na državnoj cesti drugog reda kod Vranja, došlo je do prometne nezgode u kojoj nije bilo ozlijeđenih. Sumnja se da je nakon sudara i kraće rasprave, vozač Srđan Aleksić pištoljem koji je legalno posjedovao, usmrtio Ljubišu Nikolića. Očevid su izvršili zamjenik tužitelja Višeg javnog tužiteljstva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju", rekao je za "OK radio" glasnogovornik Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković.

"Renault" je, prema saznajima "Blica", francuskih registracija, a vozio ga je muškarac star oko 45 godina, rodom iz Leskovca. Šteta na automobilu, kako su procijenili prometni policajci, manja je od 1.000 dinara, jer je samo ogreban dio zadnjeg branika i tako stare 'Floride'.

Promet na magistralnoj cesti Vranje – Niš više od dva sata odvijao se veoma otežano, jer su se vozila preusmjeravala na autocestu koja je još uijvek u izgradnji, prenosi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close