Teška ubojstva

Na smrt pretučena dva muškarca, uhićena dva sumnjivca

Vijesti / Crna Kronika | 21. 12. 2016. u 22:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojica mladića su pronađena mrtva u Novom Sadu, a iz policije je priopćeno da su oni ubijeni udarcima tupim predmetom. U priopćenju Policijske uprave Novi Sad se navodi da je javni tužitelj okarakterizirao događaj kao teško ubojstvo i da policija traga za osumnjičenima.

Portal 021.rs navodi da su mladići pretučeni nasmrt oko 4:30 ujutro, kao i da je u Hitnoj pomoći potvrđeno da je poslije poziva ekipa izašla na teren i nije mogla pružiti pomoć dvojici mladića.

'Večernje novosti' su prenijele saznanja da su ubijeni Dario Rok Licer i Dragan Jovanović, poznatiji kao Gidra, koji je nedavno preživio pokušaj ubojstva. Ovaj list navodi da je Jovanović, poznatiji kao Gidra, nekadašnji vođa navijačke grupe 'Firma', a u rujnu ove godine je preživio ranjavanje u sačekuši.

Dodaje se i da su se žrtve tijekom noći u jednom ugostiteljskom objektu verbalno sukobile s grupom mladića, a incident je eskalirao ispred kavane, gdje su mladići pretučeni štangama i pajserima. Navodi se i da obojica stradalih mladića imaju policijske dosijee, prenosi B92.

Ranije su mediji objavljivali da je Jovanović imao 36 kaznenih prijava zbog raznih kaznenih djela, kao i da je pet puta osuđivan. I tijekom ljeta je ranjen, u vatrenom okršaju koji se dogodio u jednom kafiću na novosadskom Štrandu, ali je tada tvrdio da se samostalno ozlijedio, iako su svedoci naveli da je došlo do unakrsne pucnjave.

Tijekom popodnevnih sati policija je uhitila 34-godišnjeg S.J., koji je osumnjičen za dvostruko teško ubojstvo počinjeno u Novom Sadu, priopćio je MUP.

"Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova u Novom Sadu danas oko 15 sati uhićen je S. J. (34), osumnjičen za dvostruko teško ubojstvo počinjeno noćas u tom gradu", navedeno je u priopćenju.

S.J. se tereti da je, noćas oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina. Policija je u večernjim satima u Novom Sadu pritvorila M.K. (32) zbog sumnje da je pomogao ranije uhićenom S.J., koji se tereti da je nasmrt pretukao dvojicu Novosađana.

Kako se navodi u priopćenju policije, sumnja se da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kojem je policija pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Kopirati
Drag cursor here to close