Pala 'mrkva'

Na granici Hrvatske i BiH pronađeno oko 26 kilograma marihuane

Vijesti / Flash | 21. 04. 2017. u 14:39 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom - Nova Sela u četvrtak je u vozilu albanskih nacionalnih oznaka pronađeno 26 kg i 283 g marihuane.

Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Nova Sela jučer, 20. travnja, oko 17:50 sati, pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak, a s kojim se u vozilu nalazila 31-godišnjakinja, oboje državljani Albanije, priopćeno je na internetskim stranicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Temeljitom graničnom kontrolom policijskih službenika Postaje granične policije Metković, u suradnji s djelatnicima carine, posumnjalo se na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je u podvozju vozila pronađeno 26 paketa s ukupno 26 kg i 283 g marihuane, navodi se u priopćenju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, dvoje albanskih državljana će uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kopirati
Drag cursor here to close