Na Bijači održan sastanak pripadnika OS BiH, EUFOR-a i GP BiH
Suradnja
OBJAVA: Utorak, 6. prosinca 2016. 16:57
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Sastanak granična policija Oružane snage
0

Na sastanku pripadnika Oružanih snaga BiH, EUFOR-a i Granične policije BiH je dogovorena buduća suradnja.

U sjedištu Postrojbe granične policije Doljani, na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača 6. 12. 2016. održan je sastanak pripadnika Oružanih snaga BiH, EUFOR-a i Granične policije BiH. Zapovjednik PGP Doljani Mario Lovrić sa suradnicima predstavio je ustrojstvo postrojbe osvrnuvši se i na dosadašnju suradnju s 4. pješadijskom postrojbom OSBiH i lokalnom policijom.

Iz OSBiH sastanku su nazočili pukovnik Džemal Rahimić i bojnik Damir Ćavar. Tim LOT kuće EUFOR-a u Mostaru predvodila je poručnica Miranda Muller.

Pukovnik Džemal Rahimić istaknuo je važnost suradnje s pripadnicima Terenskog ureda Jug – Čapljina Granične policije BiH, posebno na području Čapljine, Trebinja i Bileće.

Pukovnica Muller istaknula je da je tim LOT kuće EUFOR-a u Mostaru na raspolaganju lokalnoj zajednici i svim sigurnosnim tijelima u BiH. Dogovoren je nastavak suradnje pripadnika GPBiH i 4. pješadijske postrojbe.

Razgovarano je o zajedničkom korištenju resursa OSBiH: strelišta „Gorica“ u Čapljini i sportske dvorane u vojarni „Božan Šimović“, priopćeno je.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.