Šibenik

Muškarac u majici ''Za dom spremni'' napao i ozlijedio policajku

Vijesti / Flash | 28. 06. 2017. u 15:46 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Kistanja osumnjičenim za nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te za napad na policijsku službenicu kninske Policijske postaje.

Naime, temeljem ranije prikupljenog saznanja po nalogu Županijskog suda Šibenik, u utorak, 27. lipnja, u Kistanjama je pretražena obiteljska kuća i popratni objekti koje koristi 43-godišnjak, kojom prilikom je osumnjičeni policijskim službenicima dragovoljno predao puškomitraljez s tri pripadajuća prazna spremnika i 261 komada raznog streljiva, a što sve je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. Prilikom ovog postupanja osumnjičeni je verbalno i tjelesno napao policijsku službenicu pri obavljanju službene dužnosti i lakše je ozlijedio, navode u šibenskoj policiji.

Tijekom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima iz osobnog automobila dragovoljno predao devet kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija, a tom prilikom mu je oduzeta majica i privjesak, koje je nosio, a na kojim su bili istaknuti tekstovi i slika, kojima se remeti javni red i mir, doznaje Jutarnji list u šibenskoj policiji.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni 43-godišnji Kistanjac prije pretresa policiju na kućnim vratima dočekao u majici s natpisom 'Za Dom spremni' i privjeskom sa slikom Ante Pavelića.

Kopirati
Drag cursor here to close