MUP HBŽ-a nudi novčanu nagradu za informacije o kradljivcu nakita
200.000 maraka
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 10:42
IZVOR: Fena
AUTOR: Z.S.
MUP HBŽ-a nudi novčanu nagradu za informacije o kradljivcu nakita
1

Iz MUP-a napominju kako je za identifikaciju počinitelja ponuđena nagrada u iznosu od 3000 maraka.

MUP Hercegbosanske županije zatražio je pomoć građana pri identifikaciji nepoznate osobe s nadzorne kamere zbog teške krađe iz obiteljske kuće u Livnu, u vlasništvu M. P.

Dana 5.8.2016. godine izvršeno je kazneno djelo 'Teške krađe' iz čl.287. KZ FBiH provalom u obiteljsku kuću u Livnu vlasništvo M. P.

U krađi koja je izvršena u kolovozu prošle godine otuđen je obiteljski nakit zlatni i srebrni nakit u vrijednosti od oko 200.000 maraka.

Iz MUP-a napominju kako je za identifikaciju počinitelja ponuđena nagrada u iznosu od 3000 maraka.

Građani svoje informacije mogu dostaviti Sektoru kriminalističke policije MUP-a HBŽ-a na službeni broj mobitela 063/045-657, u najbližu policijsku postaju ili u pismenoj formi na adresu MUP-a - Uprava policije, Sektor kriminalističke policije, S.S. Kranjčevića 8 Livno.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
 Mali
1. Mali
prije 257 dan.
E danas svak ziv lopov. Gledaj ga kakav je rekao bih neki smlanto a ono lopov!
+22
-2
1
HR
Mozilla