Zatvorena cesta

Mostar-Stolac: Dvoje ozlijeđenih u sudaru dvaju šlepera i osobnog vozila

Vijesti / Crna Kronika | 17. 09. 2017. u 19:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti M-17/3 koja povezuje Mostar i Stolac, na lokalitetu Kvanj u nedjelju popodne oko 16:45 sati dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna vozila (šleperi) i osobni automobil Mercedes.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Bljesak.info sudjelovali su G.Ž. (1972.) iz Banja Luke sa teretnim vozilom Man, A.B. (1982.) iz Sarajeva sa osobnim vozilom Mercedes, te N.S. (1982.) iz Fojnice sa teretnim vozilom Renault.

U ovoj nesreći teže tjelesne ozljede zadobila je suputnica B.J.M. (1933.) državljanka S.A.D. koja se nalazila u Mercedesu, dok je lakše ozlijeđena državljanka Kuvajta L.A. (1960.) koja je također bila suputnica u Mercedesu.

Kako se neslužbeno saznaje na mjestu ove prometne nesreće, do sudara je došlo kada su se dva šlepera kretala iz smjera Mostara prema Stocu, te je jedan od njih vršio pretjecanje preko pune linije, dok je u tom trenutku nailazio Mercedes iz suprotnog smjera.

Vozač Mercedesa u tom trenutku nije mogao izbjeći sudar, te je pokušao zakočiti, ali se nije mogao zaustaviti i došlo je do izravnog sudara s jednim od šlepera.

Zbog ove nesreće promet je na ovom dijelu magistralne ceste bio zatvoren duže od sat vremena, a promet je normaliziran tek oko 20 sati. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close