Saslušanje

Mostarski otmičar pušten na slobodu

Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2016. u 13:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon saslušanja u Policijskoj upravi Mostar, Emir Omanović (1996.) koji je u utorak večer oteo ženu inicijala D. L. (1972) iz Potoka kod Mostara, pušten je na slobodu, objavio je Faktor.

Omanović se tereti za počinjeno kazneno djelo otmica i nanošenje ozljeda otetoj ženi. Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju je predan Tužiteljstvu HNŽ na daljnje postupanje.

Omanović je tijekom saslušanja priznao da je oteo D. L. Iz Tužiteljstva HNŽ su kazali da nije bilo uvjeta za podnošenje prijedloga za određivanje pritvora, zbog čega pritvor nije ni zatražen.

Naime, Omanović je D. L. nasilno ugurao u prtljažnik automobila Passat, te je odvezao u smjeru Rujišta, da bi je kasnije vratio u Potoke.

Žrtva je, navodi Faktor, smogla snage da ispriča što se dogodilo te kazala da ju je davio jer je vrištala i tako onesvijestio i ubacio u prtljažnik.

Prema njezinom svjedočenju, ona je Omanovića molila da je ne ubije, nakon čega je on pristao da je vrati kući. Žrtva je prošla bez većih ozljeda, ali je preživjela šok i veliki strah.

Kopirati
Drag cursor here to close