Mostarci u opasnosti zbog gradske rasvjete koja ne radi danima
Pismo čitatelja
OBJAVA: Utorak, 20. lipnja 2017. 10:17
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Mrak središte gradaMrak središte grada
2
Mrak središte grada
Mrak središte grada

Zbog mraka u središtu grada kretanje pješaka u večernjim satima je otežano.

Nakon što smo pisali o nelegalnoj izgradnji parking prostora u Mostaru, nakon čega je isti uklonjen, ne redakcijski e-mail portala Bljesak.info svakodnevno stižu pisma građana Grada na Neretvi koji se žale na negativne stvari u svojoj životnoj sredini.

Jedan čitatelj javlja kako u ulici Mostarskog bataljona na potezu Šanticeva ulica - Španjolski trg već par dana ne radi ulična rasvjeta.

''Pokušali smo kontaktirati nadležnu službu, ali ona je nedostupna'', ističe naš čitatelje.

Dodaje kako je zbog ovog problema redovno kretanje pješaka i stanara u večernjim satima otežano.

''Posebice je otežano zbog radova na kolektorima, a uz to i ovaj mrak još više doprinosi tomu, jer su određene zaštite oštećene, a i građevinski materijal leži na zemlji'', poručuju zabrinuti građani i apeliraju na nadležne službe da zbog sigurnosti građana u što skorijem roku riješe ovaj problem.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Nitko Nikada
1. Nitko Nikada
prije 98 dan.
Znam kako ti je kralju. Sto je najgore u nas nitko nema pojma tko je nadlezan za ove stvari, zvao elektro oni kazu parkovi, parkovi kazu elektro. Haj budi pametan
+23
-2
0
BA
Mozilla
Svetozar Kecmanovic
prije 97 dan.
Kad odete u Elektricno da prijavite kvar oni vas upute u Grad Mostar da podnesete zahtjev jer je to kazu gradski problem vi podnesete zahtjev sve ispunite i kad oni to prime ma nogu da slomiju koliko potrce da to oprave Nebi vjerovali ma munjevitom brzinom
+8
-1
2
BA
Firefox