Intervenirali vatrogasci

Mostar: Zapaljen automobil, a oštećena još dva vozila

Vijesti / Crna Kronika | 24. 07. 2015. u 06:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Mostar protekle noći evidentirala je oko 1.10 sati prijavu o požaru na osobnom automobilu u Ulici Zrinjski - Frankopana, u naselju Bijeli brijeg, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Odmah potom su obaviješteni i vatrogasci koji su, prema riječima dežurnog operativca u Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Mostar, prijavu dobili u 1:15 sati. Na intervenciju je poslato jedno vozilo s ljudstvom koji su požar ugasili.

U požaru je izgorio automobil Opel Vectra karavan, a osim njega oštećena su još dva automobila koja su bila parkirana pored.

Tijekom noći zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, odnosno da je podmetnuo požar, slobode je lišen Ž. P. Nad njim je provedena kriminalistička istraga nakon čega je pušten na slobodu, a tijekom jutra službenici Odjela kriminalističke policije obavili su očevid na mjestu događaja, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Vatrogasci su tijekom četvrtka intervenirali čak 14 puta, a osim trave i raslinja gasili su i otpad. 

U Izvještaju županijske Civilne zaštite se navodi kako je u četvrtak u 8.40 sati Viši inspektor MUP-a HNŽ Nikola L. prijavio da se u skladištu MUP-a nalaze tri ručne bombe, koje je potrebno izmjestiti i uništiti. Obaviješten je vođa tima Mostar ''A'' kao i Menadžment tim FUCZ-e Sarajevo.
Kopirati
Drag cursor here to close