pogledajte

Mostar: Udar groma u Carinski most

Vijesti / Flash | 26. 06. 2016. u 19:33 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olujno nevrijeme zahvatilo je Mostar u popodnevnim satima. Pljuskovi, grmljavine te udari groma, od kojih se, kako prikazuje video koji nam je poslao čitatelj, posebno ističe udar groma u Carinski most.



Podsjećamo, jako olujno nevrijeme, praćeno krupnim gradom, kišom, vjetrom i grmljavinom, koje je zahvatilo područje Mostara, uzrokovalo je strujne kvarove te su pojedini dijelovi grada bili i bez električne energije.

Udar munje oborio je stablo u ulici Stjepana Radića ispred Starog tržnog centra, te je na ulicama povećana razina vode, a po naseljima je jak vjetar raznio smeće iz kontejnera.

Sutra se u Bosni umjereno očekuje do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini umjereno oblačno. Prije podne kiša se očekuje u zapadnim i sjeverozapadnim područjima. Tijekom dana kiša, pljuskovi, ponegdje uz grmljavinu se očekuju u većini područja. Lokalno, uz padaline i pojačane udare vjetra, postoje uvjeti za pojavu grada. Vjetar slab do umjeren, na momente i pojačan sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu od 19 do 24, a najvuša dnevna od 23 do 29, na jugu od 30 do 34 stupnja, priopćili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close