Mostar: U teškoj nesreći poginula jedna, a ozlijeđeno šest osoba
Sedma žrtva
OBJAVA: Nedjelja, 14. svibnja 2017. 6:42
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Gazprom svibanj2017 sudarGazprom svibanj2017 sudar2Gazprom svibanj2017 sudar3Gazprom svibanj2017 sudar4Gazprom svibanj2017 sudar5Gazprom svibanj2017 sudar6Gazprom svibanj2017 sudar7
1
Gazprom svibanj2017 sudar
Gazprom svibanj2017 sudar2
Gazprom svibanj2017 sudar3
Gazprom svibanj2017 sudar4
Gazprom svibanj2017 sudar5
Gazprom svibanj2017 sudar6
Gazprom svibanj2017 sudar7

Od šest ozlijeđenih osoba, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih je jedna zbog težine ozljeda životno ugrožena. Četiri osobe su prema konstatacijama liječnika zadobile lakše tjelesne ozljede.

U nedjelju oko 1:50 sati na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke 'Gazprom' na sjevernom izlazu iz Mostara dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a šest osoba je ozlijeđeno.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, u ovoj nesreći su sudjelovala četiri automobila, Golf 3, Škoda Fabia, Mercedes i parkirano vozilo Ford Mondeo.

Promet je na ovom dijelu magistralne ceste bio u potpunosti obustavljen do 6 sati (promet je preusmjeravan kroz prostor benzinske crpke) kada je završen očevid kojega su uradili službenici Policijske uprave Mostar uz prisustvo dežurnog tužitelja, te uklanjanja vozila s kolnika.

Od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao suvozač u automobilu Golf. Osim smrtno stradalog u Golfu se nalazila još jedna osoba, u Mercedesu četiri osobe, te u Škodi još jedna osoba.

Od šest ozlijeđenih osoba, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih je jedna zbog težine ozljeda životno ugrožena. Četiri osobe su prema konstatacijama liječnika zadobile lakše tjelesne ozljede.

Odmah nakon sudara u pomoć ozlijeđenima priskočili su radnici benzinske crpke, drugi sudionici u prometu koji su se zatekli na mjestu nesreće, a ubrzo su stigla i vozila hitne pomoći koji su ozlijeđene prebacili u mostarske zdravstvene ustanove.

Bljesak.info neslužbeno saznaje da je poginuo 30-godišnjak, a prema riječima dežurnog tužitelja za naš portal, u trenutku kada je završen očevid, još nije bio poznat identitet stradalog. Daljom istragom bit će utvrđeno kako je došlo do ove teške prometne nesreće, u čemu bi mogao pomoći i video nadzor s obližnje crpke.

Golf, Mercedes i Škoda su, po naredbi tužitelja, specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačeni u krug PU Mostar radi daljeg vještačenja.

Stradali mladić je sedma žrtva u posljednjih 24 sata na mostarskom području. Podsjetit ćemo, u subotu ujutro je na cesti Mostar - Široki Brijeg poginuo 19-godišnjak. Tijekom subote popodne u padu sportskog aviona smrtno je stradalo pet osoba, od kojih troje djece.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
jelukic jelukic
1. jelukic jelukic
prije 131 dan.
Pretužuno. Sućut obiteljima.
+251
-19
22
BA
Chrome