Mostar: U prevrtanju automobila ozlijeđene dvije osobe
Bučići
OBJAVA: Četvrtak, 10. kolovoza 2017. 16:29
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Prevrtanje Bučići ClioPrevrtanje Bučići Clio
2
Prevrtanje Bučići Clio
Prevrtanje Bučići Clio

Vozač je izgubio nadzor nad vozilom u nepreglednom zavoju te je sletio s ceste u kanal

U prevrtanju osobnog automobila Renault Clio, koje se dogodilo u četvrtak oko 16.00 sati na lokalnoj cesti u selu Bučići kod Mostara, ozlijeđene su dvije osobe.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, vozač je izgubio nadzor nad vozilom u nepreglednom zavoju te je sletio s ceste u kanal. 

Suvozač je s lakšim tjelesnim ozljedama, u vidu ogrebotina, izašao iz automobila, dok je zaglavljeni vozač, uz pomoć mještana i prolaznika, iz automobila izašao nakon desetak minuta te je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u SKB Mostar s neutvrđenim stupnjem ozljeda.

Osim hitne, intervenirali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, a na automobilu je nastala veća materijalna šteta.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Taysa Taysic
prije 11 dan.
Oj rako ja te volim jako a ti mene rako u jarak polako.
+74
-9
5
BA
Chrome
Uskoro Eto
2. Uskoro Eto
prije 11 dan.
Našao mu hlad !
+46
-8
2
BA
Chrome