Pretresi

Mostar: Tri mladića uhićena nakon pretresa

Vijesti / Crna Kronika | 22. 03. 2017. u 08:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom utorka, zbog osnovane sumnje da su na području Policijske uprave Mostar počinili više kaznenih djela 'Razbojništva', slobode su lišeni E.M. (1991.), N.B. (1989.) i M.B. (1990.), svi iz Mostara.

Postupajući po naredbi Suda izvršeni su pretresi objekata stanovanja pomenutih, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako se saznaje, njih trojica se sumnjiče da su izvršili razbojništvo u poslovnici trgovine 'Konzum' uz prijetnju upotrebe puške u Žitomisliću (Biletić polje) gdje su se dovezli vozilom Golf 2 koje je otuđeno u Donjoj mahali u Mostaru.

Nakon otuđenja novca, od jednog kupca koji se zatekao u trgovini u vrijeme pljačke, razbojnici su uzeli ključeve vozila Audi A3 i odvezli se u nepoznatom smjeru sa oko 1000 KM plijena iz trgovine.

Nekoliko dana poslije izvršeno je razbojništvo u poslovnici trgovine 'Namex' u Međugorju, a nedugo nakon toga pronađen je zapaljeni automobil Audi A3 koji je u potpunosti izgorio nedaleko od zajednice Cenacolo.

Bljesak.info neslužbeno saznaje da je riječ o Emiru Memiću, Nebojši Babajiću i Mariju Brkiću koji su od ranije poznati policiji.

Kopirati
Drag cursor here to close