Mostar: Sudar kombija i osobnog vozila
Bez ozlijeđenih
OBJAVA: Subota, 15. srpnja 2017. 15:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Raštani sudar Ford Focus i kombi3Raštani sudar Ford Focus i kombi2Raštani sudar Ford Focus i kombi
2
Raštani sudar Ford Focus i kombi3
Raštani sudar Ford Focus i kombi2
Raštani sudar Ford Focus i kombi

Prometna nesreća se dogodila na samom ulazu u Raštane, iz smjera Mostara. Sudjelovao je osobni automobil Ford Focus (bh. reg. oznaka) i kombi Mercedes (reg. oznaka RH).

Oko 12:20 sati na lokalnoj cesti iz Mostara prema Raštanima dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba.

Prometna nesreća se dogodila na samom ulazu u Raštane, iz smjera Mostara. Sudjelovao je osobni automobil Ford Focus (bh. reg. oznaka) i kombi Mercedes (reg. oznaka RH).

Nakon sudara kombi je završio pored ceste, dok se Ford nastavio kretati, te je nakon 50-tak metara i on izletio s ceste i popeo se na zemljani nasip. Do sudara je došlo kada se kombi uključivao sa sporedne ceste, dok se Ford kretao glavnom cestom iz smjera sjevera prema gradu.

Nastala je znatna materijalna šteta na oba vozila, dok ozlijeđenih nije bilo. Očevid su na mjestu događaja uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Svetozar Kecmanovic
prije 70 dan.
Znaci po narodski receno sudarili su se Kombi i Licno vozilo ili osobno a jeli Kombi bio Licno il Osobno
+15
-15
1
BA
Firefox
 Mali
2. Mali
prije 70 dan.
Kombi je bio za osobne potrebe ili ti ga za licne
+16
-4
0
BA
Mozilla