Ulica Ante Starčevića

Mostar: Starac preminuo u stubištu zgrade

Vijesti / Crna Kronika | 19. 04. 2017. u 08:20 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Mostar obaviještena je u utorak u 6:10 sati da u stubištu zgrade u Ulici Ante Starčevića broj 74 leži beživotno tijelo nepoznate muške osobe.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i ekipa Hitne pomoći te je utvrđeno da se radi o Ljubomiru J.(1939.) iz Mostara koji je, po izjavi liječnika, preminuo prirodnom smrću.

Tijelo je prebačeno u mrtvačnicu Bijeli Brijeg.

Inače, u protekla 24 sata na području HNŽ-a zabilježena su tri kaznena djela, dva slučaja narušavanja javnog reda i mira te osam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teže, a tri osobe lakše ozljede.

Policijskoj postaji Čitluk u utorak u 9:15 sati obratio se S.S. (1966.) iz Međugorja i prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke ''Jeep Liberty'' dok je bilo parkirano ispred kuće, a prethodno su mu iz otključane kuće nepoznate osobe otuđile laptop, dva novčanika i ključeve od navedenog vozila.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, kao i Odjel krim. policije. Navedeno vozilo je nakon toga, u 9:50 sati, sudjelovalo u prometnoj nezgodi na području Imotskog (RH). Vozač je lišen slobode, a o svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

U utorak u 7:45 sati na M-17 u mjestu Šehovina dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali Ernes V.(1982.) s vozilom BMW , Mirzo M.(1977.) s vozilom Nissan, Aziz G.(1961.) s vozilom Opel, Bećir LJ.(1964.) s vozilom VW Golf i Naris D.(1972.) s vozilom BMW. Tom prilikom teške ozljede zadobio je Aziz G., dok su lakše ozlijeđeni Medin N. i Naris D. Na mjestu događaja izvršen je očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close