Nesreća

Mostar: Radnik smrtno stradao pod radnim strojem

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2014. u 07:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom radova na kopanju kanala duž prometnice kod hotela Ero na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u Mostaru, jutros je teže stradao jedan od radnika tvrtke ''Amitea''.

Kako doznajemo na mjestu događaja, do nesreće je došlo kada je radnika zahvatio radni stroj koji je kopao kanal i nanio mu teške tjelesne ozlijede.

Nesreća se dogodila nešto oko 8 sati, a Hitna pomoć je prevezla teško ozlijeđenog radnika u bolnicu.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz SKB Mostar, radnik R.Ć. (1961.) je dovezen s teškim ozljedama u bolnicu. Smrt je nastupila u 8.35 sati.

Policija i Tužiteljstvo istražuju okolnosti nesreće.

''Na mjesto događaja izašao je dežurni županijski tužitelj, odjel krim policije Policijske uprave Mostar i inspektor zaštite na radu. Obavili su očevid na mjestu događaja i naređena je obdukcija posmrtnih ostataka. Vidjet ćemo ima li elemenata nečije odgovornosti za ovaj teški incident'', rekao je Srećko Bošnjak, glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije za BHRT.

Inače, već nekoliko dana na relaciji od Carinskog mosta do hotela ''Ero'', te u Šantićevoj (Mile Budaka) traju radovi koje izvodi tvrtka Amitea iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close