Mostar: Privođenje uhićenih u akciji "Rover"
SIPA U AKCIJI
OBJAVA: Ponedjeljak, 11. rujna 2017. 17:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Sipa Privođenje ROVERSipa Privođenje ROVERSipa Privođenje ROVERSipa Privođenje ROVER
0
Sipa Privođenje ROVER
Sipa Privođenje ROVER
Sipa Privođenje ROVER
Sipa Privođenje ROVER

Osobe koje su predmet istrage, osumnjičene su da su vršili krijumčarenje i prodaju veće količine opojnih droga

SIPA je tijekom poslijepodnevnih sati u Mostaru počela privođenje osoba koje su uhićene u okviru  operativne akcije kodnog naziva 'Rover'.

Podsjetimo, na području Mostara, tijekom dana su slobode lišene tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo organizirani kriminal u vezi s kaznenim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Osobe koje su predmet istrage, osumnjičene su da su duže vremensko razdoblje, kao organizirana kriminalna skupina, vršili krijumčarenje i prodaju veće količine opojnih droga, na području Mostara, Hercegovine i diljem BiH.

Nakon provedenih aktivnosti, osumnjičene osobe bit će predane postupajućoj tužiteljici, koja će nakon ispitivanja osumnjičenih, donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje mjere pritvora ili mjera zabrane i ostalim aktivnostima u skladu sa zakonom.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.