Nesreća

Mostar: Preticao preko pune linije, pa udario u zid

Vijesti / Crna Kronika | 15. 06. 2017. u 12:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske uprave Mostar su protekle noći u Ulici IV bojne, odnosno na magistralnoj cesti M-6.1 za Široki Brijeg zabilježili prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, u ovoj prometnoj nesreći je sudjelovao automobil Mercedes koji se kretao iz Mostara prema Širokom Brijegu, te parkirani automobil Mercedes koji je pretrpio manja oštećenja.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ prometna nesreća se dogodila u 3:45 sati, a lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač Mercedesa.

Kako navode očevici, vozač Mercedesa je nakon semafora na Balinovcu u blagoj krivini i preko pune linije počeo preticati jedno dostavno vozilo i u određenom trenutku je izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te je 'zakačio' parkirano vozilo Mercedes, a potom je udario u potporni zid.

Na vozilu je nastala veća materijalna šteta, dok je vozaču liječnička pomoć ukazana u SKB Mostar. Očevid na mjestu nesreće su uradili službenici PU Mostar.

Inače, službenici MUP-a HNŽ su osim ove, zabilježili još osam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close