Mostar: Požar 'progutao' napuštenu zgradu na Rudniku
Slavonija Di
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 14:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Slavonija Di PožarSlavonija Di PožarSlavonija Di PožarSlavonija di odozgo
2
Slavonija Di Požar
Slavonija Di Požar
Slavonija Di Požar
Slavonija di odozgo

U objektu nekadašnjeg salona namještaja Slavonija Di, koji se nalazi u naselju Rudnik, u nedjelju oko 13:30 sati izbio je požar

U objektu nekadašnjeg salona namještaja Slavonija Di, koji se nalazi u naselju Rudnik, u nedjelju oko 13:30 sati izbio je požar.

U požaru je izgorjelo i nekoliko motornih vozila koji su se nalazili u blizini objekta.

Nakon više od sat vremena borbe s vatrenom stihijom, vatrogasci su oko 15 sati uspjeli ugasiti plamen, te spriječiti njegovo širenje na obližnje kuće.

U tijeku je gašenje zgarišta, te očevid.

Nema informacija je li netko u požaru stradao.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Svetozar Kecmanovic
prije 66 dan.
Kazem vam stare napustene zgrade i Nova Auta nista nevaljaju sami se zapalte Stare zgrade od dotrajalosti planu a nova auta nisu kvalitetna kao stare Lade ,Fice ,Zaastave , Fijati , Moskivici a ne kao nova auta Buknu i sva izgore il cak puknu nekako kao da je bomba al secom nije vec eto tako puknu.
+81
-80
34
BA
Firefox
Jaooo scene
2. Jaooo scene
prije 66 dan.
Unutra je bio jedan oldtimer stara pila vrhunska... garažiran ... nadam se da je spašen na vrijeme .... mislim da je bio merc u pitanju ☺
+25
-6
4
-
Chrome