Mostar: Požar 'progutao' napuštenu zgradu na Rudniku
Slavonija Di
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 14:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Slavonija Di PožarSlavonija Di PožarSlavonija Di PožarSlavonija di odozgo
2
Slavonija Di Požar
Slavonija Di Požar
Slavonija Di Požar
Slavonija di odozgo

U objektu nekadašnjeg salona namještaja Slavonija Di, koji se nalazi u naselju Rudnik, u nedjelju oko 13:30 sati izbio je požar

U objektu nekadašnjeg salona namještaja Slavonija Di, koji se nalazi u naselju Rudnik, u nedjelju oko 13:30 sati izbio je požar.

U požaru je izgorjelo i nekoliko motornih vozila koji su se nalazili u blizini objekta.

Nakon više od sat vremena borbe s vatrenom stihijom, vatrogasci su oko 15 sati uspjeli ugasiti plamen, te spriječiti njegovo širenje na obližnje kuće.

U tijeku je gašenje zgarišta, te očevid.

Nema informacija je li netko u požaru stradao.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Svetozar Kecmanovic
prije 8 dan.
Kazem vam stare napustene zgrade i Nova Auta nista nevaljaju sami se zapalte Stare zgrade od dotrajalosti planu a nova auta nisu kvalitetna kao stare Lade ,Fice ,Zaastave , Fijati , Moskivici a ne kao nova auta Buknu i sva izgore il cak puknu nekako kao da je bomba al secom nije vec eto tako puknu.
+81
-80
34
BA
Firefox
Jaooo scene
2. Jaooo scene
prije 8 dan.
Unutra je bio jedan oldtimer stara pila vrhunska... garažiran ... nadam se da je spašen na vrijeme .... mislim da je bio merc u pitanju ☺
+25
-6
4
-
Chrome