Mostar: Požar iznad Vrapčića pod kontrolom
Nema ugroženih
OBJAVA: Nedjelja, 19. ožujka 2017. 9:53
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Pozar iznad Mo
1

U subotu su požar iznad Vrapčića gasila dva vozila i pet vatrogasaca dok je u nedjelju u jutranjim satima na terenu jedno vozilo i dva vatrogasca.

Požar na brdu iznad prigradskog naselja Vrapčići, koji je izbio u subotu 18.ožujka u popodnevnim satima, je pod kontrolom, kako su za Bljesak.info potvrdili mostarski vatrogasci. Radi se o nepristupačnom terenu, djelomično i miniranom na kojem nema ugroženih stambenih ili gospodarskih objekata.

''U subotu su požar gasila dva vozila i pet vatrogasaca dok je u nedjelju u jutranjim satima na terenu jedno vozilo i dva vatrogasca. Požar je pod kontrolom, nema ništa ugroženo tako da nije opasno'', rekli su za Bljesak.info iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

Inače, na području Mostara uz ovaj, kako stoji u izvještaju Civilne zaštite HNŽ, zabilježeno je još šest požara.

 

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
 Mali
1. Mali
prije 190 dan.
Glavno da je pod kontrolom  ;)
+2
-0
0
BA
Safari