Mostar: Nakon niza krađi, 33-godišnjaku produžen pritvor
Šutnja
OBJAVA: Srijeda, 15. ožujka 2017. 18:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Esmin Pilav privođenje
2

Već prije su mu dokazane krađe iz automobila, stanova, podruma, garaža i slično. Osuđivan je više puta na zatvorske i uvjetne kazne.

Odavno policijskim službenicima poznati Esmin P. (1984.) priveden je u utorak na Tekiji sa ukradenim biciklom i trimer kosilicom koje je otuđio u Ulici Stjepana Radića u Mostaru.

Nakon kriminalističke obrade u policiji, priveden je u Tužiteljstvo gdje se branio šutnjom. Bljesak.info neslužbeno saznaje da mu je produžen pritvor. Više puta kontaktirali smo tužiteljstvo kako bi provjerili informaciju, međutim odgovora nije bilo.

Slobode je lišen u utorak oko 16:15 sati, te je u policijskim prostorijama priznao krađu. Inače za njega se vežu broje krađe i provale u podrumske prostorije stanova i kuća, te krađe brojnih predmeta, a posebno se 'specijalizirao' za krađu bicikala.

Već prije su mu dokazane krađe iz automobila, stanova, podruma, garaža i slično. Osuđivan je više puta na zatvorske i uvjetne kazne. Također sudjelovao je i u tučnjavama, te je prije dvije i pol godine nanio teške tjelesne ozljede Sanelu Zalihiću koji je krajem 2016. godine preminuo u bolnici.

Ukradene stvari je predavao drugoj osobi koja ih je skladištila u svom stanu i garaži, a za dosta stvari Esmin P. je brzo pronalazio kupce. Osim krađa, Esmin P. je privođen i zbog droge.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
ludi milojko
1. ludi milojko
prije 192 dan.
neka mi neko objasni kako i zašto čovjek koji je izvršio ubistvo i evo sve ovo što je navedeno u tekstu i dalje krade i hara po Mostaru ?
+267
-3
3
BA
Chrome
zijo mijo
2. zijo mijo
prije 192 dan.
Ja kao musliman predlažem vrlo jednostavno rješenje...otkinuti ruku i riješen problem jer ovaj svima dobro poznat otpad nije musliman odavno
+59
-6
11
-
Chrome