Ulica Mile Budaka

Mostar: Jedna osoba životno ugrožena nakon požara u stanu

Vijesti / Crna Kronika | 25. 03. 2016. u 07:39 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U požaru koji je jutros oko 7 i 30 sati izbio u Mostaru, Adis B. (1975.) zadobio je neutvrđen stupanj ozljeda. Kako neslužbeno doznajemo, izgorio je stan ulici Mile Budaka, u prizemnom dijelu zajedničke zgrade u kojoj živi više obitelji i koja se nalazi odmah preko puta upravne zgrade Elektroprivrede HZ HB u navedenoj ulici.

Ozlijeđenog su zatekli su na krevetu koji je bio u buktinji i tom prilikom je zadobio opekline i bio pod utjecajem ugljen monoksida. U posljednjem trenutku susjedi su alarmirali Interventnu službu koja je na licu mjesta provalila kroz vrata i izvukla unesrećenog koji je vozilom Hitne pomoći Mostar odvezen u Centar urgentne medicine SKB Mostar. 

Požar su gasili vatrogasci Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, a u pomoć su priskočili i djelatnici elektoprivrede koji su isključili struju, te sustanari koji su pomogli pri izvlačenju muškarca iz stana u plamenu.

"Osoba inicijala A.B. ozlijeđena u požaru dovezena je u Centar urgentne medicine SKB Mostar. Osoba je smještena u Jedinici intenzivnog liječenja SKB Mostar zbog trovanja ugljičnim monoksidom i trenutno je životno ugrožena", navedeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Na mjesto požarišta izašli su i djelatnici PU Mostar, službenici Odjela krim. policije PU, te protupožarni inspektor kako bi se utvrdio točan uzrok izbijanja požara. O događaju je obaviješten i dežurni tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close