Teške tjelesne ozljede

Mostar: Dvije osobe hospitalizirane nakon pucnjave

Vijesti / Crna Kronika | 29. 06. 2017. u 18:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svađa koja je izbila između dvojice mladića u Sjevernom logoru u Mostaru u utorak navečer, pola sata prije ponoći, prerasla je u tučnjavu, a kulminirala je pucnjavom iz vatrenog oružja.

Oba sudionika tučnjave zadobila su teže tjelesne ozljede, jedan od metka, a drugi od šake.

''Došlo je do naguravanja i tučnjave između dvije osobe, a tom prilikom ispaljen je jedan hitac, koji je pogodio oštećenog. Obojica su zadobila tjelesne ozljede i hospitalizirani su, jedan u SKB Mostar a drugi u KB "dr. Safet Mujić", ali ni jedan nije životno ugrožen'', kazao je za Faktor.ba dežurni tužitelj.

Kako neslužbeno doznaje Faktor, A. Š. (19) je zatvorenom šakom slomio vilicu B. Ć. (19), koji je nakon toga pucao u njega i ranio ga u stomak.

Do tučnjave je navodno došlo zbog nekog duga, ali tužitelj to nije mogao potvrditi.

''Policija radi na rasvjetljavanju slučaja, motivima i razlozima koji su doveli do ovog događaja, kao i na pronalasku oružja iz kojega je pucano. Oba mladića će se teretiti za teške tjelesne ozljede, vidjet ćemo kvalifikacije dalje kako će ići, jer obojica će biti u statusu i osumnjičenih i svjedoka, s obzirom na to da su jedan drugom nanijeli tjelesne ozljede'', kazao je tužitelj, javlja Faktor.ba.

Dodao je da su obojica mladića nakon incidenta odmah bili uhićeni, ali su nakon 24 sata oslobođeni zbog činjenice da su u bolnici i da će oporavak vjerojatno duže trajati, posebno kad je riječ o mladiću sa slomljenom vilicom.

Kopirati
Drag cursor here to close