Prometna nesreća

Mladić iz Mostara poginuo na širokobriješkoj obilaznici

Vijesti / Crna Kronika | 26. 09. 2017. u 08:05 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 2.18 sati na Obilaznoj cesti (M-6.1) u Širokom Brijegu u blizini tvrtke Kamir. 

''Smrtno je stradao M.G. (1990. godište) rođen u Zenici s prebivalištem u mjestu Hodbina kod Mostara. M.G. je automobilom Renault Megane izletio s kolnika i udario u zid te je zadobio ozljede opasne po život od kojih je u kolima Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg podlegao na putu do SKB Mostar'', izjavio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Dražan Bošnjak.

''Automobil se kretao magistralnom cestom M-6.1 iz smjera Mostara u smjeru Širokog Brijega te je je dolaskom do kritičnog mjesta prešao na lijevu kolničku traku, sišao izvan kolnika na lijevu stranu gledano iz smjera Mostara u smjeru Širokog Brijega i prednjim djelom vozila ostvario kontakt s betonskim zidom kom prilikom je došlo prevrtanja vozila na magistralnu cestu'', naknadno je pojašnjeno iz MUP-a ŽZH.

Očevid su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg i zamjenik Glavnog županijskog tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close