Metalac kožnu jaknu i gitaru zamijenio uniformom: Upoznajte Davora Sajevića, potporučnika OS BiH
OS BiH
OBJAVA: Ponedjeljak, 22. kolovoza 2016. 9:44
IZVOR: Sponzorirani članak
AUTOR: R.I.
Davor Sajević
0

"Imam stabilan posao, redovitu plaću, neradne dane za državne praznike i vjerske blagdane, beneficirani radni staž, i ono za mene najvažnije mogućnost daljnjeg promicanja i usavršavanja", ističe Sajević.

Mislili ste da heavy metal i vojska ne idu zajedno. Davor Sajević, potporučnik u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine (OS BiH) će vam dokazati upravo suprotno.

Veliki poklonik dugih gitarskih solaža, agresivnog i žestokog ritma nije ni slutio da će jednoga dana karijeru graditi u OS BiH. U studentskim danima imao je dugu kosu, vlastiti bend i svirajući gitaru razmišljao o poslu koji će mu omogućiti da se i dalje nastavi baviti svojom velikom i prvom ljubavi – muzikom.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji mladić iz Viteza nakon što je diplomirao na Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu počeo je raditi u jednoj privatnoj kompaniji. Međutim, za ambicioznu mladu osobu poput Davora, željnu izazova i novih usavršavanja posao koji je radio nije bio dovoljan.

Stoga, kada je Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine objavilo konkurs za prijem u profesionalnu vojnu službu Oružanih snaga BiH u početnom činu potporučnika, Sajević se odlučio prijaviti.

Nakon što je prošao sve faze testiranja i provjera Sajević je godinu dana proveo na Osnovnoj oficirskoj obuci OS BiH koja po standardu i kompatibilnosti ne zaostaje za ovakvim i sličnim vidovima obuke u oružanim snagama regiona i u svijetu.

Danas je, kaže, jako sretan i zadovoljan sa svojim novim pozivom. „Imam stabilan posao, redovitu plaću, neradne dane za državne praznike i vjerske blagdane, beneficirani radni staž, i ono za mene najvažnije mogućnost daljnjeg promicanja i usavršavanja“, ističe Sajević i dodaje: „Nisam odustao od metala. Glazba je i dalje dio mog života. Nemam više svoj bend ali ponekad onako za sebe sviram gitaru i pjevušim“.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.