Mektić pohvalio OSA-u: Spriječena dva teroristička napada u BiH
Press
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 14:34
IZVOR: Fena
AUTOR: S.S.
Mektić pohvalio OSA-u: Spriječena dva teroristička napada u BiH
2

Dodao je da pomno prate situaciju i da su uvijek angažirani na praćenju pojedinih osoba i grupa koje su u evidenciji sigurnosnih službi BiH.

Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine je u suradnji s državnim sigurnosnim agencijama, prije mjesec dana spriječilo dva pokušaja terorističkih napada u BiH.

"OSA je otkrila i presjekla dvije ozbiljne terorističke prijetnje. U skladu s tim informacijama pronađeni su i uhvaćeni odgovorni pojedinci. Potvrđena je vjerodostojnost tih informacija što znači da mi radimo i pratimo", kazao je ministar Dragan Mektić na konferenciji za medije u ponedjeljak u Sarajevu, te tom prilikom uputio čestitke pripadnicima OSA-e.

Dodao je da pomno prate situaciju i da su uvijek angažirani na praćenju pojedinih osoba i grupa koje su u evidenciji sigurnosnih službi BiH.

Ministar Mektić je s današnje konferencije za medije pozvao predsjednika RS-a Milorada Dodika da mu odgovori na pitanja o kreditnom zaduženju, 'koliko milijuna je Dodik podigao i čitava obitelj njih 18, te koliko je vratio tog kredita?'.

Također je govorio i o nedavnom sastanku predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, te je kazao da nisu razgovarali o temama koje se tiču prosperiteta građana BiH, već o OSA-i, te da je HDZ BiH odgovoran što BiH nije pristupila Transportnoj zajednici.

Poručio je da će predložiti SDS-u da, kada se radi o nekom hrvatskom pitanju, konsultuju HDZ 1990. S obzirom na aktualnu političku situaciju koju je ocijenio jako lošom i u kojoj vlada 'političko-pravosudno-pravna mafija' koja je trenutno jača od države, pozvao je građane, posebno Bošnjake na dijalog.

"Pozivam Bošnjake da dobro razmisle, da napravimo timove za razgovore, da sjednemo i napravimo povijesno pomirenje. Ne kažem da treba zaboravljati, da radimo na tome, da uspostavimo uređenje i sustave koji će mladim ljudima omogućiti zaposlenje, da žive od svog rada, a ne u kolonama autobusa da odlaze odavde", naglasio je Mektić.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Vox Populi
1. Vox Populi
prije 65 dan.
Pa kad je ta "OSA" tako dobra što ih ne pošaljete u Europu da tamo "prekinu" terorističke prijetnje ?
+19
-9
3
BA
Chrome
Uskoro Eto
2. Uskoro Eto
prije 64 dan.
Ovaj je dokaz da BiH ne može biti građanska država. Ovakvih i gorih SELJAKA pun protektorat!
+18
-5
2
BA
Chrome