Devedesetka tvrdi

Livno: Bivšeg premijera 'otjerali' iz bolnice?

Vijesti / Flash | 05. 06. 2017. u 06:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Informiramo vas da su dr. Nediljka Rimca - Zelu, neprestanim torturama, pritiscima, objedama i progonom, prisili da da otkaz u Županijskoj bolnici'', navodi s eu priopćenju za javnost HDZ-a 1900 iz Livna navodeći kako je uz to objavljeno i da je ''41 obitelj, čija su djeca na jesen trebala krenuti u prvi razred, iselila iz Livna''.

''Svi vi, drage sugrađanke i sugrađani, koji ste ikad bili u situaciji da vas liječi dr. Rimac, znate o kakvom, prije svega, čovjeku i doktoru se radi. Uz to, što je izuzetno dobar čovjek i kirurg, dr. Rimac se, kao mladi liječnik vratio iz Hrvatske u Livno, cijeli rat proveo na bojištu uz svoje Livnjake, u ratu i nakon njega, u svako doba dana i noći bio na raspolaganju svakom čovjeku, koji je od njega, kao čovjeka i liječnika, bilo što trebao.

Zar ćete dozvoliti da ova nesposobna, samodopadna i samodostatna vladajuća klika i njega iseli iz Livna?!'', piše u pismu javnosti Ureda za informiranje HDZ1990 u kojem se navodi kako Livnjake uskoro neće imati tko liječiti.

Kopirati
Drag cursor here to close