Povratnik u politiku

Lijanović pozvao zastupnike u Domu naroda PFBiH da smanje naknade

Vijesti / Flash | 10. 02. 2017. u 10:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jerko Ivanković Lijanović, predsjednik stranke Radom za boljitak i budući kandidat za člana Predsjedništva BiH, uputio je otvoreno pismo zastupnicima u Domu naroda Parlamenta FBiH u kojem navodi kako je nedopustivo povećanje naknada za odvojeni život.

"U poslijeratnom ekonomsko-socijalnom trenutku u kojem se nalaze stanovnici FBiH kao i cijele BiH koji "trbuhom za kruhom" svaki dan odlaze sa svoje rodne grude u zemlje zapadne Europe. Poštovani parlamentarci, potez kojim ste usvojili povećanje naknada za odvojeni život nedopustiv je“, navodi Ivanković Lijanović u otvorenom pismu.

Pozvao je parlamentarce da na prvoj sljedećoj sjednici Domu naroda Parlamenta FBiH smanje tu naknadu te da se počnu baviti predlaganjem i izglasavanjem ekonomskih mjera i poboljšanja uvjeta za život stanovnika.

''Opći izbori 2018. godine su pred nama, a ovo neka bude još jedna poruka za sve stanovnike FBiH s pravom glasa da je zaista vrijeme za promjene kojima ćemo ukinuti županije, predsjednika i potpredsjednika FBiH te Dom naroda kako ne bi nikada i nikome više omogućili ovakav bezobrazluk“, navodi predsjednik stranke Radom za boljitak.

Kopirati
Drag cursor here to close