U Splitskoj ulici

Krenuo kući: Sarajlija 'pao' zbog pljačke kladionice u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 27. 03. 2015. u 14:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak navečer policija u Mostaru je zabilježila novi slučaj razbojništva. Ovaj put radi se o poslovnici kladionice '5 plus' u Splitskoj ulici.

Za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ je priopćeno da je u 20:45 sati u spomenutu kladionicu ušla muška osoba, te je uz prijetnje po život i tijelo i upotrebu pištolja od radnice tražio novac.

Nakon što je uzeo plijen, udaljio se u smjeru raskrižja kod 'Mepasa'. O događaju su upoznate sve patrole na terenu, te je počinitelj razbojništva ubrzo pronađen na platou željezničke stanice i lišen je slobode.

Utvrđeno je da se radi o Sanjinu D. (1987.) iz Sarajeva kod kojeg je pronađen novac iz spomenute kladionice, a radi se o iznosu od 526 KM. Kod njega je pronađen i plinski pištolj kojim je počinio navedeno razbojništvo.

Za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako se Sanjin D. dovodi u vezu sa još nekoliko razbojništava na području Mostara. "Istraga još traje, a da li će mu neka druga djela biti dokazana ostaje da se vidi, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", priopćeno je.

MUP HNŽ je uz izvješće predao Sanjina D. županijskom tužiteljstvu koje bi se trebalo izjasniti o određivanju mjere pritvora.

Kopirati
Drag cursor here to close