Kremlj tvrdi da nema kompromitirajuće materijale o Trumpu
"potpuni nonsens"
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 11:44
IZVOR: Fena
AUTOR: K.K.
Putin Zlatna Vrata
0

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je novinarima da su optužbe lažne i da su nanijele dodatnu štetu rusko-američkim odnosima.

Kremlj je priopćio u srijedu da nema kompromitirajućih materijala o novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu ili o njegovoj poraženoj demokratskoj suparnici Hillary Clinton i tvrdi da su neutemeljene optužbe protiv Moskve izmišljene i predstavljaju "potpuni nonsens".

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je novinarima da su optužbe lažne i da su nanijele dodatnu štetu rusko-američkim odnosima.

Dvojica američkih dužnosnika izjavila su u utorak navečer da su četiri američke obavještajne agencije prošlog tjedna predočile Trumpu povjerljive dokumente s navodima da ruski operativni obavještajci posjeduju kompromitirajuće informacije o njemu, prenosi Reuters.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.